PoppyTV je dopuna Vašeg korisničkog iskustva, putem PoppyTV-a ćete imati mogućnost da pristupite sadržajima klasične televizije na svakom mestu u Internet mreži Avcom-a. PoppyTV nije zamena za kablovksu i digitalnu televiziju, a programska šema ima tendenciju širenja u skladu sa zahtevima i potrebama korisnika.

PoppyTV servis omogućava praćenje TV programa na Vašem mobilnom telefonu, tabletu ili računaru
Android uređaji sa verzijom većom od 2.0 mogu pratiti PoppyTV. Format rezolucije za telefone je 240p, a za tablete 360p, sa opcijom primene na veću, odnosno manju rezoluciju. Ovde možete pogledati Uputstvo za instaliranje i korišćenje Android aplikacije.
PoppyTV Vam omogućava da televizijski program pratite preko svog iOS uređaja na bilo kom mestu Internet mreže AVcom-a. Ovde možete pogledati Uputstvo za korišćenje PoppyTV na iOS uređajima.
Za praćenje PoppyTV na laptop ili desktop računaru potrebno je da računar ima pristup internetu. Putem linka koji ćete dobiti u mail, pristupa se login stranici.

Ovde možete naći Uputstvo za uplatu i cenovnik za PoppyTV. Nakon uplate, a najkasnije u roku od jednog radnog dana, na mail će Vam stići poruka sa parametrima za logovanje na PoppyTV i link ka WebTV-u. Potrebno je da znate da username ne možete birati odnosno username je vaš e-mail i zato obratite pažnju koji mail ćete poslati prilikom prijavljivanja putem web formulara. Takođe je važno da znate da će Vam na taj e-mail, nakon uplate nadoknade za korišćenje servisa, stići povratna poruka sa lozinkom (password). Preporučujemo Vam da nakon logovanja promenite password.


Formular za prijavu na Poppy TV uslugu Prijava na Poppy TV

Gledajte